Open dag HBO Drechtsteden 2020

Business & Innovation Online Bachelor

De ondernemende manager en professional koppelt innovatiekracht, inzicht in de markt en kennis van bedrijfsprocessen aan moderne managementvaardigheden. Effectief inspelen op trends en ontwikkelingen is het kenmerk van de ondernemer en ondernemende professional van de toekomst. In de bacheloropleiding Business & Innovation ontwikkel je de competenties die nodig zijn in voortdurend en snel veranderende interne en externe omgeving.

HBO Drechtsteden

Business & Innovation Online Bachelor

De ondernemende manager en professional koppelt innovatiekracht, inzicht in de markt en kennis van bedrijfsprocessen aan moderne managementvaardigheden. Effectief inspelen op trends en ontwikkelingen is het kenmerk van de ondernemer en ondernemende professional van de toekomst. In de bacheloropleiding Business & Innovation ontwikkel je de competenties die nodig zijn in voortdurend en snel veranderende interne en externe omgeving.

Aanmelden Stel een vraag Lesprogramma

Wat houdt de opleiding Business & Innovation in?

Tijdens deze opleiding ontwikkel je de vaardigheden en theoretische kennis die je nodig hebt om succesvol te kunnen opereren als manager of zelfstandig ondernemer in een dynamische omgeving. Je krijgt inzicht in de marktontwikkelingen en je kunt binnen je organisatie of als creatieve ondernemer deze trends vertalen naar mogelijke nieuwe producten en/of diensten.

Geen reistijd en afstand te overbruggen
Deze deeltijdopleiding kun je volledig vanuit huis volgen. Woon je verder weg of ben je voor werk regelmatig op reis? De opleiding kent geen belemmering van afstand overbruggen en er is geen reistijd mee gemoeid. We hebben daarom ook studenten die in het buitenland wonen en werken. Je bezoekt de les door in te loggen in de virtual classroom. Een omgeving waar je rechtstreeks en real time contact hebt met je docent en medestudenten. Belangrijk is een goede internetverbinding en een plek waar je geconcentreerd aan de lessen kunt deelnemen. Door de flexibele opbouw in losse modulen ronden de meeste studenten deze hbo-opleiding in vier tot zes jaar succesvol af. Wil je eerst een module uitproberen? Dat is mogelijk en de studiepunten die je behaalt, kun je direct weer inbrengen als je besluit de volledige opleiding te gaan doen.  

Deze opleiding kun je in deeltijd volgen.

Bekijk hier het lesprogramma.

Wat kan ik met de opleiding Business & Innovation?

Na deze opleiding kun je aan het werk als innovatief manager of als zelfstandig ondernemer in tal van zakelijke branches en bij non-profitorganisaties. Je bent gespecialiseerd in het stimuleren van ondernemerschap, in innovatie, marketing en je kunt inspelen op constante veranderingen in de markt.
 

Wanneer begint de opleiding?

Op 25 augustus vindt de centrale introductiebijeenkomst plaats. De lessen vinden vervolgens wekelijks plaats op dinsdagavond vanaf 1 september 2020. Jaarlijks begint de opleiding in de laatste week augustus of eerste week van september. 
WIl je (eerst) een of meer losse modules volgen? Dan kun je ook op een ander moment in het jaar beginnen. Neem daarvoor contact met ons op via info@hbodrechtsteden.nl

Studeren bij HBO Drechtsteden

Kenmerkend voor de opleiding is de persoonlijke en intensieve begeleiding. Specifiek voor de opleiding Business & Innovation is het werken met de virtual classroom. Je volgt de colleges via je computer in direct contact met de docenten en medestudenten. Een effectieve en efficiënte manier van studeren waarbij er toch sprake is van persoonlijk contact met docenten en medestudenten. Iedere week ontmoet je elkaar online en werk je met elkaar samen. Veel studenten bij HBO Drechtsteden waarderen deze aanpak en zijn dankzij deze aanpak in staat om te studeren. Tentamens doe je op één van de benoemde locaties in Nederland of buitenland.

Erkenning

NVAO erkenning

Investering

Het collegegeld voor de bachelor Business & Innovation bedraagt € 3.120 per studiejaar. Het collegegeld voor het 4e jaar bedraagt € 2.700. Betaling in termijnen is mogelijk. Je betaalt je collegegeld dan in tien termijnen per studiejaar. De kosten hiervoor zijn € 60 per betalingsregeling. Het boekengeld bedraagt ongeveer € 1.750 voor de hele opleiding (dit kan wijzigen).

Ook als je particulier onderwijs volgt kun je recht hebben op studiefinanciering. Kijk voor de mogelijkheden op de website van DUO - studiefinanciering. Heb je geen recht op studiefinanciering, dan kom je wellicht in aanmerking voor het levenlanglerenkrediet van de overheid. Kijk hier voor informatie over het levenlanglerenkrediet van de overheid. Scholingskosten voor een (toekomstig) beroep zijn fiscaal aftrekbaar.

Informatiedagen

Heb je interesse in de deeltijdbacheloropleiding Business & Innovation bezoek dan één van onze open dagen.  Bekijk hier alle data en meld je direct aan!

Toelatingseisen en intake

Om te worden toegelaten tot de bachelor Business & Innovation ben je in het bezit van een havo-, vwo- of mbo 4-diploma. Als je niet over één van deze diploma's beschikt en je bent 21 jaar of ouder dan kun je deelnemen aan de 21+ toelatingstoets. Deze toets is bedoeld om vast te stellen of je over voldoende kennis en vaardigheden beschikt om een hbo-opleiding bij HBO Drechtsteden te kunnen volgen. Voor meer informatie lees de infowijzer 21+ »

Na je aanmelding nodigen wij je uit voor een persoonlijk intakegesprek. We bespreken dan je ambities, motivatie en de studie in de praktijk. We bepalen samen met jou wat jij nodig hebt om met succes en plezier je bacheloropleiding te halen.

Contact

HBO Drechtsteden, Achterom 103, 3311 KB Dordrecht.
Als je vragen hebt, kun je kijken bij veelgestelde vragen of het contactformulier invullen.
Bel voor meer informatie naar het secretariaat: 088 657 27 62 of mail naar info@hbodrechtsteden.nl.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.