Contact

Contact

In verband met Hemelvaart zullen we je bericht op een later moment beantwoorden. Vanaf maandag 30 mei is het secretariaat van HBO Drechtsteden weer volledig bereikbaar. Vragen die  betrekking hebben op intakegesprekken, voorlichtingsbijeenkomsten of over de start van een opleiding in de maanden augustus en september beantwoorden wij met voorrang.

Adresgegevens
Bezoekadres:
Achterom 103
3311 KB Dordrecht

Postadres:
Postbus 373
3300 AJ Dordrecht

Secretariaat
088-6572762
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur
info@hbodrechtsteden.nl

KvK: 52668460
Bankrelatie: NL60ABNA0584789394

Stel je vraag

Don't fill in this field:
  • HBO Drechtsteden gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaringPrivacyverklaring HBO Drechtsteden
    Op het HBO Drechtsteden gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het HBO Drechtsteden hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.