banner images

Ga voor een bachelor bij HBO Drechtsteden

Klaar met je havo-, vwo-, mbo 4 of AD opleiding? Dan kun je gaan beginnen aan je hbo-bacheloropleiding. Bij HBO Drechtsteden hebben we heel veel goede opleidingen op hbo-niveau. Daarmee bereid je jezelf optimaal voor een op een mooie carrière. Meer weten? Hier lees je alles over de voordelen, de mogelijkheden en de opleidingen.

Wat is een bachelor?

Een bachelor is een graad waarmee Hogescholen aangeven dat je een diploma in het hoger onderwijs hebt gehaald. Daarna kun je aan het werk of je kiest ervoor om door te studeren aan een universiteit. Wil je je eerst nog goed voorbereiden op een bachelor, zodat je er relaxter aan begint? Ga dan eerst voor een 2-jarige associate degree.

Voor wie is een bachelor interessant?

Een bachelor is interessant voor iedereen die een havo- of vwo-diploma heeft gehaald. En voor studenten die mbo-niveau 4 hebben afgerond.

Ons aanbod

Ben jij er klaar voor om aan je bacheloropleiding te beginnen? Kies dan jouw studie uit ons overzicht van bacheloropleidingen. Wij helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Toelatingseisen

De meeste hbo-opleidingen kun je starten met een havo-, vwo-, of mbo-niveau 4 diploma. Maar er kunnen extra eisen of voorwaarden gelden. Klik op de opleiding van jouw keuze voor meer informatie. 

Over HBO Drechtsteden

Studeren aan HBO Drechtsteden doe je niet alleen. Samen gaat het beter. In een kleinschalige omgeving werk je, samen met ons, aan je professionele ontwikkeling. Wat we je leren stemmen we af op jouw ambities en behoeften. Omdat we vinden dat jouw professionele ontwikkeling voorop staat. Het netwerk van HBO Drechtsteden is groot. We werken intensief samen met bedrijven en instellingen in de regio. Zo weet je zeker dat je opleiding altijd aansluit op de beroepspraktijk. Ontdek hoe wij je helpen van je bacheloropleiding een succes te maken.

Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

HBO Drechtsteden. Zeker weten.