HBO Drechtsteden. Zeker weten.

HBO Drechtsteden. Zeker weten.

Studeren aan HBO Drechtsteden doe je niet alleen. Samen gaat het beter. In een kleinschalige omgeving werk je, samen met ons, aan je professionele ontwikkeling.

Het netwerk van HBO Drechtsteden is groot. We werken intensief samen met bedrijven en instellingen in de regio. Zo weet je zeker dat je opleiding altijd aansluit op de beroepspraktijk. 


Over HBO Drechtsteden
HBO Drechtsteden is een particulier kennisinstituut op de terreinen van Techniek & ICT, Management & Ondernemerschap en Mens, Gedrag & Zorg. Onderwijs, onderzoek en valorisatie van kennis zijn onze kernactiviteiten. HBO Drechtsteden is in 2014 door de minister van Onderwijs Cultuur & Wetenschappen erkend als zelfstandige instelling voor hoger beroepsonderwijs. 

HBO Drechtsteden maakt duidelijke keuzes. Als jonge onderwijsinstelling voor hoger beroepsonderwijs kunnen we niet alles, maar wat we doen, willen we meer dan goed doen. Wij zijn verankerd in de regio, maar bedienen een landelijke markt.

Kwaliteit en keurmerk
HBO Drechtsteden is lid van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en draagt het NRTO keurmerk. De algemene voorwaarden die HBO Drechtsteden hanteert zijn de voorwaarden die door de  NTRO zijn vastgesteld. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden. 

Prijsbeleid
HBO Drechtsteden verzorgt onbekostigde opleidingen. Jaarlijks worden de tarieven op basis van prijsindexatie en kostenontwikkeling aangepast. Jaarlijks publiceren we in oktober de nieuwe prijzen voor de opleidingen voor het volgend studiejaar op de website.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.