banner images

Kom werken bij HBO Drechtsteden

Voor de sector Mens, Gedrag & Zorg zijn wij op zoek naar:

Docenten Toegepaste Psychologie

Locatie Dordrecht (0,6 fte)

Beschik jij over kennis en ervaring op het gebied van psychologie? En vind jij het leuk om studenten te motiveren het beste uit zichzelf te halen en voor te bereiden op de arbeidsmarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

HBO Drechtsteden is een particuliere instelling voor hoger onderwijs en verzorgt onderwijs binnen de domeinen Mens, Gedrag & Zorg, Management & Ondernemerschap en Techniek & ICT. De basisfilosofie van HBO Drechtsteden is kleinschaligheid, aandacht voor de student en samenwerking met het werkveld in de regio Drechtsteden. Opleidingen worden samen met het werkveld ontwikkeld waarbij de beroepspraktijk centraal staat. Wij werken aan flexibel en toekomstgericht onderwijs dat studenten voorbereidt op maatschappelijke vraagstukken.

In verband met de snelle groei van de opleiding Toegepaste Psychologie zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken. Het team bestaat uit 15 betrokken en deskundige docenten die onderwijs verzorgen voor circa 600 studenten.

Wat ga je doen?
 • Het verzorgen van onderwijs aan de voltijd en deeltijd opleiding Toegepaste Psychologie.
 • Het begeleiden van studenten tijdens werkcolleges en het afnemen van assessments.
 • Een bijdrage leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de individuele student en het onderwijs.
Wie ben jij?
 • Je beschikt over een master-diploma binnen het vakgebied.
 • Je bent bereid om cursussen te volgen op het gebied van didactiek, toetsen en beoordelen als je nog geen onderwijservaring hebt.
 • Je beschikt over een enthousiaste instelling om kennis en ervaring te delen met studenten in hun leerproces en ze te motiveren en inspireren.
 • Je bent ondernemend, mensgericht en je kunt goed ideeën vertalen naar een praktische uitvoering.
 • Je bent flexibel en positief ingesteld en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je kunt goed prioriteren.
Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Het betreft een parttime vacature voor 0,6 fte. De cao hbo is op jou van toepassing en dat betekent onder meer dat je start met een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging, salariëring in schaal 10 (max. € 4.569 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) of schaal 11 (max. € 5.332 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). De exacte inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Je ontvangt daarnaast vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Verder heeft HBO Drechtsteden een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen, alsmede een goede verlof- en pensioenregeling.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag iemand spreken die je nog meer kan vertellen over HBO Drechtsteden en jouw mogelijke nieuwe baan? Neem dan contact op met Maaike Haasnoot, directeur sector Mens, Gedrag en Zorg, op telefoonnummer 06 – 414 12 988.

Ja, ik wil deze baan!

Wij horen graag waarom je voor HBO Drechtsteden wilt werken. Jouw motivatiebrief en cv kun je tot en met 23 januari sturen naar:

HBO Drechtsteden
T.a.v.Maaike Haasnoot
wboers@hbodrechtsteden.nl

 

 • Het opvragen van een digitale kopie van je diploma(’s) bij DUO en het verstrekken van de VOG maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
 • HBO Drechtsteden geeft uitvoering aan de Participatiewet en mensen uit deze doelgroep worden nadrukkelijk verzocht te solliciteren.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.