Open avond HBO Drechtsteden 2020

Terug naar overzicht

Engineer Meet- en regeltechniek

Ben je werkzaam in de procesindustrie of de maritieme industrie en wil jij je kennis van meet- en regeltechniek verdiepen en verbreden? En wil je een baan in de meet- en regeltechniek combineren met een studie? Dan ben je hier aan het goede adres. HBO Drechtsteden biedt de 2-jarige deeltijd opleiding Engineer Meet- en regeltechniek aan. In samenwerking met het bedrijfsleven verzorgt HBO Drechtsteden de opleiding Engineer Meet- en regeltechniek op hbo-niveau. Het is een tweejarige opleiding die in deeltijd gevolgd kan worden. De opleiding is bedoeld voor werkenden die een volgende stap naar hbo-niveau willen maken.

Richting Techniek & ICT
Type tweejarige HBO-opleidingen
Duur 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Vorm opleiding
Studieprogramma
Startdatum
Lesplaats(en)
Lesdagen en tijden
Duur
Prijzen
Diploma/certificering
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intakegesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé, 0683673457 of pbalde@hbodrechtsteden.nl. Of meld je aan voor een intake- of oriënterend gesprek.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.