Terug naar overzicht

Cyber Security Fundamentals

Er gaat bijna geen dag voorbij of we lezen wel iets in de media over cybercrime. Het onderwerp is actueler dan ooit. Deze module, met een doorlooptijd van 5 maanden, legt de basis om de cyberweerbaarheid en de informatiebeveiliging binnen de organisatie op orde te brengen. Je maakt kennis met de vele aspecten van cybersecurity en leert zelfstandig risico’s en kwetsbaarheden in kaart te brengen en deze bespreekbaar te maken binnen de organisatie. De module, die is ontwikkeld i.s.m. Microsoft partner Cyber7, leidt op tot het officiële SC-900 Microsoft examen. Hierin komen zaken aan de orde als: Security, Compliance en Identity, Identity Access Management, en security en compliance oplossingen in Azure en Microsoft 365. De module is sterk praktijkgericht: de opgedane kennis en ervaring kunnen direct in de praktijk worden toegepast.

Richting Techniek & ICT
Type Module
Duur Korter dan 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Vorm opleiding
Studieprogramma
Studiebelasting
Toetsing
Startdatum
Lesplaats(en)
Lesdagen en tijden
Duur
Toelating
Prijzen
Subsidies
Kwaliteit
Resultaat
Diploma/certificering
Vervolgstudie(s)
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intakegesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé 0683673457, pbalde@hbodrechtsteden.nl. Of meld je aan voor een intake- of oriënterend gesprek.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.