Terug naar overzicht

Culinary Professional

Heb je de koksopleiding op mbo-niveau 4 afgerond of heb jij passie voor koken? Is jouw wens om je te ontwikkelen in dit vakgebied? Dan is de Associate degree opleiding Culinary Professional iets voor jou. Studeren op hbo-niveau, maar dan wel op het gebied van koken. Ondernemen en het ontwikkelen van nieuwe technieken zijn voor jou belangrijke aandachtsgebieden. HBO Drechtsteden en ROC van Amsterdam | MBO College Centrum realiseren samen deze unieke opleiding.

Richting Management & Ondernemerschap
Type Associate degree
Duur 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Vorm opleiding
Studieprogramma
Studiebelasting
Startdatum
Lesdagen en tijden
Duur
Prijzen
Subsidies
Resultaat
Diploma/certificering
Vervolgstudie(s)
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intakegesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé 0683673457, pbalde@hbodrechtsteden.nl. Of meld je aan voor een intake- of oriënterend gesprek.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.