Terug naar overzicht

Clientondersteuner

Als onafhankelijk Clientondersteuner helpt u mensen aan benodigde informatie op een breed vlak en biedt u kortdurende ondersteuning. Het gaan om dienstverlening op het gebied van zorg, jeugdhulp, wonen, werk, inkomen en onderwijs. Een clientondersteuner werkt zowel preventief als op het moment dat zorg en/of ondersteuning nodig is of als mensen al zorg krijgen. In de post-hbo opleiding Clientondersteuner borgen we dat het brede kennisgebied naast alle andere benodigde competenties van de clientondersteuner aan bod komt.

Richting Mens, Gedrag & Zorg
Type Post-bachelor
Duur Korter dan 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Vorm opleiding
Wat anderen zeggen
Studieprogramma
Studiebelasting
Toetsing
Startdatum
Lesplaats(en)
Lesdagen en tijden
Duur
Prijzen
Subsidies
Kwaliteit
Resultaat
Diploma/certificering
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intakegesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé 0683673457, pbalde@hbodrechtsteden.nl. Of meld je aan voor een intake- of oriënterend gesprek.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.