Terug naar overzicht

Toepassing van Explosieveiligheden ATEX op apparatuur en installaties

Met de post-bachelor opleiding Toepassing van explosieveiligheid en ATEX op apparatuur en installaties bent u up-to-date wat betreft de belangrijke explosieveilgheidseisen van ATEX en IECEx. Uw werkzaamheden hebben te maken met het realiseren van technische installaties in de procesindustrie, waar explosieveiligheid een belangrijk fenomeen is. Waarmee krijgt u te maken als u installaties wilt aanpassen, onderhouden of ontwerpen? In de opleiding krijgt u een volledige en brede overview van explosieveiligheid.

Richting Techniek & ICT
Type Post-bachelor
Duur Korter dan 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Wat anderen zeggen
Studieprogramma
Studiebelasting
Startdatum
Lesdagen en tijden
Duur
Toelating
Prijzen
Kwaliteit
Resultaat
Diploma/certificering
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intakegesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé, 0683673457 of pbalde@hbodrechtsteden.nl. Of meld je aan voor een intake- of oriënterend gesprek.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.