Maak kennis, meld je aan voor de open dag

Maak kennis, meld je aan voor de open dag

Interesse in één van onze opleidingen? Kom dan naar één van onze open dagen. 

We organiseren open dagen op locatie, maar ook online. Dat is per opleiding verschillend en kun je hieronder in de lijst vinden. Je ontvangt per mail meer informatie hoe laat je online of op locatie wordt verwacht. Meld je hieronder aan.

Open dag 6 november Toegepaste Psychologie en post-hbo opleidingen
Voor de opleiding Toegepaste Psychologie voltijd & deeltijd en voor de post- hbo opleidingen werken we tijdens de open dag op locatie met tijdsloten. Er geldt een maximaal aantal inschrijvingen voor die dag en je mag 1 gast meenemen. Als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, voor zaterdag 6 november, dan ontvang je van ons een mail met daarin alternatieve data zodat je op een later tijdstip kennis kunt maken met HBO Drechtsteden. 

Door het nemen van deze voorzorgsmaatregelen zorgen we voor een ruime verdeling binnen het gebouw en voorkomen we drukte op één plek.
De CoronaCheck-app en Testen voor Toegang zijn niet verplicht tijdens de open dagen op locatie. We adviseren je om van tevoren een zelftest te doen en je bij klachten af te melden.

Don't fill in this field:
  • HBO Drechtsteden gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaringPrivacyverklaring HBO Drechtsteden
    Op het HBO Drechtsteden gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het HBO Drechtsteden hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.