Workshop Cyberweerbaarheid

Workshop Cyberweerbaarheid

Er gaat bijna geen dag voorbij of we lezen wel iets in de media over cybercrime. Het onderwerp is actueler dan ooit. Wat kunt u doen om uw organisatie hier zo goed mogelijk tegen te beschermen?

Kom meer te weten over cybercriminaliteit en digitale weerbaarheid
Tijdens een tweetal workshops op 12 mei en 2 juni delen cyberspecialisten Tom de Haan en Rolf Ritsema hun ervaringen en geven tips & tricks over cybercriminaliteit waar u mee te maken kunt krijgen.

Tom de Haan is als Chief Information Security Officer (CISO) verantwoordelijk voor de veiligheid van de systemen en de informatie binnen de Drechtsteden-gemeenten.. Rolf Ritsema is operationeel manager bij Kien ICT. Een ICT-facilitator voor diverse scholengemeenschappen, waaronder het Da Vinci College en HBO Drechtsteden.

De twee workshops zijn zeer praktisch en interactief van aard. U brengt uw organisatie in kaart op het gebied van cyberweerbaarheid. Op deze manier komt u er precies achter wat er goed gaat en waar de verbeterpunten liggen. Daarnaast krijgt u een aantal opdrachten mee waar u direct mee aan de slag kunt met als doel de cyberweerbaarheid te verhogen. Welke verbeterslag kunt u maken in de organisatie en tegen welke praktische vraagstukken bent u aangelopen? Het delen van de ervaringen vormt een belangrijk deel van de tweede workshop. Er is volop interactie tussen deelnemers en de specialisten. 


Neem gratis deel!
Deze workshops worden u aangeboden door HBO Drechtsteden en Cyber Netwerk Drechtsteden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Praktische informatie
Locatie:     leslocatie HBO Drechtsteden, Achterom 103, Dordrecht
Data:         12 mei en 2 juni
Tijdstip:     van 16:00 tot 19:00 uur

U bent hiermee van harte uitgenodigd om aan de workshop deel te nemen. Schrijf snel in, want het aantal deelnemersplaatsen is mede i.v.m. de coronamaatregelen beperkt. Uiteraard worden alle geldende maatregelen in acht genomen.

Aanmelden
Heeft u interesse om deel te nemen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Don't fill in this field:
  • HBO Drechtsteden gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Hoe we dat precies doen, lees je in onzeprivacyverklaringPrivacyverklaring HBO Drechtsteden
    Op het HBO Drechtsteden gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze studenten, medewerkers en andere personen waar we contact mee onderhouden. Het vastleggen en gebruik van persoonsgegevens is beperkt tot informatie die strikt noodzakelijk is. De gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. In ons privacyreglement is o.a. beschreven hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens, hoe lang we deze bewaren en wat de rechten en plichten zijn van degenen waarvan we gegevens verwerken. Om (aankomende) studenten te informeren over privacy, en wat het HBO Drechtsteden hierin van hen verwacht, is op onze website een aparte pagina ingericht.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.