Open dag HBO Drechtsteden 2020

Management en Ondernemerschap

Management & Ondernemerschap

Leergang Leidinggeven in het voortgezet en beroepsonderwijs

Het onderwijs heeft schoolleiders nodig die verbindingen met de buitenwereld kunnen leggen en die hun teamleden weten te inspireren. Dit geldt voor alle niveaus van voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Schoolleiders hebben hun zaken op orde zodat ze aan het onderwijs voor morgen kunnen werken. Door het bijzondere karakter van dit onderwijs en de daaraan verbonden snel opvolgende ontwikkelingen, worden er van leidinggevenden kwaliteiten verwacht die hierop aansluiten.

Klik hier voor meer informatie over deze leergang...

Leergang Effectieve Business Modellen

Veranderingen volgen elkaar met enorme snelheid op. Zowel op het gebied van technologie als de rol van de professional. De businessimpact is enorm; de aanpak die vandaag nog werkt is morgen hopeloos achterhaald. Er ontstaan zeer succesvolle organisaties die het anders doen en exponentieel snel groeien. De ondernemer die erin slaagt slim mee te bewegen, innoveert en durft te veranderen, boekt succes.

Klik hier voor meer informatie over deze leergang...

Post-bachelor Financieel Management voor niet-financiële managers

Als manager bent u voortdurend bezig met vraagstukken die van belang zijn voor uw organisatie. Hierbij is er altijd sprake van financiële implicaties. Voor iedere manager is cijfermatige kennis en inzicht dan ook zeer belangrijk.

Klik hier voor meer informatie over deze opleiding...

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.