banner images

Een leven lang leren

Je wilt je vakkennis vergroten, iets nieuws leren of nog meer kans op de arbeidsmarkt maken. Maar je hebt ook een baan en/of een gezin. En dus overdag geen tijd. Bij HBO Drechtsteden hebben we een uitgebreid aanbod aan post-hbo opleidingen en cursussen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Hier lees je alles over de mogelijkheden, de voordelen en ons aanbod.

Wat is een post-hbo opleiding of cursus?

Een post-hbo opleiding duurt meestal korter dan een jaar. Je bent vrij om te studeren wanneer jij dat wilt. ’s Avonds of in het weekend bijvoorbeeld. Zo kun je het combineren met een baan en/of een gezin. Volg je een officieel gecertificeerde post-hbo opleiding of cursus bij ons? Dan krijg je na afloop een officieel certificaat. Daarmee laat je iedereen zien dat jij over meer kennis beschikt dan anderen. Ideaal voor je carrière en je kansen op de arbeidsmarkt.

Voor wie is een post-hbo opleiding of cursus interessant?

Wil jij je kansen op de arbeidsmarkt vergroten, sneller carrière wil maken of gewoon meer leren over een bepaald onderwerp? Kies dan voor een post-hbo opleiding of een cursus. 

Ons aanbod

Wij hebben post-hbo opleidingen en cursussen die jou gaan helpen om alles uit jezelf en je carrière te halen. Ontdek ons aanbod en kies waar jij beter in wilt worden.

Over HBO Drechtsteden

Studeren aan HBO Drechtsteden doe je niet alleen. Samen gaat het beter. In een kleinschalige omgeving werk je, samen met ons, aan je professionele ontwikkeling. Wat we je leren stemmen we af op jouw ambities en behoeften. Dat zie je ook terug in onze post-hbo opleidingen en cursussen, die je goed naast een baan en/of een gezinsleven kunt volgen. Ze helpen je om meer en betere kansen te krijgen op de arbeidsmarkt, of om in je huidige werk sneller carrière te maken. 
Het netwerk van HBO Drechtsteden is groot. We werken intensief samen met bedrijven en instellingen in de regio. Zo weet je zeker dat je opleiding altijd aansluit op de beroepspraktijk.

HBO Drechtsteden. Zeker weten.