Open avond HBO Drechtsteden 04-04-2018

Studeren

Studeren

Studeren bij HBO Drechtsteden

Ga je studeren bij HBO Drechtsteden dan kies voor je persoonlijke begeleiding, innovatieve lesmethodes, kleinschaligheid en moderne technieken. HBO Drechtsteden biedt bacheloropleidingen aan in de richting van zorg en welzijn en management en ondernemerschap.

Bacheloropleidingen

Toegepaste Psychologie
Een afgestudeerde van de opleiding Toegepaste Psychologie is een specialist die veelvuldig ingeschakeld wordt bij vragen die te maken hebben met beïnvloeding van gedrag. De inhoud van de opleiding is gebaseerd op de wetenschap, maar staat met beide voeten in de praktijk. 

Meer weten? Ga naar de opleiding Toegepaste Psychologie

Topsportmanagement en Ondernemerschap 
De ondernemende manager koppelt innovatiekracht, inzicht in de markt en kennis van bedrijfsprocessen aan moderne managementvaardigheden. Daarnaast hebben we in samenwerking met de spelersvakbond VVCS de VVCS academy opgezet. Hier leiden we profvoetballers onder andere op voor managementfuncties binnen de professionele sportbranche. 

Meer weten? Ga naar de opleiding Topsportmanagement en Ondernemerschap

Voltijd of deeltijd? 

Bij HBO Drechtsteden kan je kiezen uit voltijd en deeltijd opleidingen. Ga naar de opleiding van je keuze en bekijk de mogelijkheden. Werk je en wil je een opleiding volgen naast je baan? Ook dat kan bij HBO Drechtsteden, ga dan naar werk en studie.