Terug naar overzicht

Talent Oriëntatie Programma (TOP)

Het ‘Talent Oriëntatie Programma’ biedt voor jou als topsporter een uitstekende basis om meer grip te krijgen op je toekomstige carrière. In een serie van 8 lessen, die je virtueel volgt, krijg je inzicht in jouw kwaliteiten, hoe je ze het beste kunt benutten en waar je ambitie ligt. Op deze manier werk je niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling, maar je kunt het ook direct gebruiken in het verbeteren van je topsportprestaties. Dit geeft meer motivatie en zelfvertrouwen.

Richting Management & Ondernemerschap
Type Module
Duur Korter dan 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Vorm opleiding
Studieprogramma
Studiebelasting
Toetsing
Startdatum
Lesdagen en tijden
Toelating
Prijzen
Kwaliteit
Resultaat
Diploma/certificering
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé, 0683673457, pbalde@hbodrechtsteden.nl of Pieter Kroon 0639268953, pkroon@hbodrechtsteden.nl

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.