Terug naar overzicht

Toegepaste Psychologie (Voltijd)

Expert in gedrag van mensen. Een afgestudeerde van de opleiding Toegepaste Psychologie is een specialist die veelvuldig ingeschakeld wordt bij vragen die te maken hebben met beoordeling, onderzoek en beïnvloeding van gedrag. De inhoud van de opleiding is gebaseerd op de wetenschap, maar staat met beide voeten in de praktijk. Ben jij geïnteresseerd in de denkwijze en gedrag van mensen? Kun je je goed inleven in een ander en vind je het leuk om anderen te coachen of te begeleiden? Dan is Toegepaste Psychologie interessant voor jou.

Richting Mens, Gedrag & Zorg
Type Bachelor
Duur 4 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Vorm opleiding
Studieprogramma
Studiebelasting
Startdatum
Lesdagen en tijden
Duur
Toelating
Prijzen
Diploma/certificering
Beroepen
Vervolgstudie(s)
Open dagen
Proefstuderen
Intake

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intake

Wil je meer weten over de mogelijkheden en/of een intake plannen? Neem dan contact op met Peter Baldé, 0683673457 of pbalde@hbodrechtsteden.nl.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.