Open avond HBO Drechtsteden 2020

Terug naar overzicht

Smart Technology Engineer

Ben je werkzaam in de elektrotechniek en heb je de ambitie om je verder te verdiepen in het ontwerp en de realisatie van slimme technische systemen? Ben je op zoek naar een baan waarbij je jouw kennis op het gebied van elektrotechniek kunt combineren met een studie op het relatief nieuwe, maar buitengewoon interessante gebied van Smart Technology? Dan ben je bij ons aan het goede adres. HBO Drechtsteden biedt, In samenwerking met het regionale bedrijfsleven, vanaf januari 2021 de 2-jarige deeltijdopleiding Smart Technology Engineer op hbo-niveau aan. 

Richting Techniek & ICT
Type tweejarige HBO-opleidingen
Duur 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Studieprogramma
Startdatum
Prijzen
Diploma/certificering
Open dagen
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie en intakegesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé, 0683673457 of pbalde@hbodrechtsteden.nl. Of meld je aan voor een intake- of oriënterend gesprek.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.