Open avond HBO Drechtsteden 2020

Terug naar overzicht

Module Cyberweerbaarheid en informatiebeveiliging

Maak kennis met de diverse aspecten van cyberveiligheid. In deze module leer je om zelfstandig de risico’s en de kwetsbaarheden in kaart te brengen en deze bespreekbaar te maken binnen de organisatie. Je gaat aan de slag om de cyberweerbaarheid en de informatiebeveiliging van een organisatie te verhogen. Verschillende aspecten komen hierin naar voren, zoals de menselijke factor, techniek, wetgeving en processen. Deze module biedt handreikingen om de Cybersecurtity Hygiëne te verbeteren en legt een basis om te starten met het ISO27001/NEN7510 traject.

Richting Techniek & ICT
Type Module
Duur Korter dan 2 jaar
Over de opleiding
Voor wie bedoeld
Duur opleiding
Vorm opleiding
Studieprogramma
Studiebelasting
Toetsing
Startdatum
Lesplaats(en)
Lesdagen en tijden
Toelating
Prijzen
Kwaliteit
Resultaat
Diploma/certificering
Vervolgstudie(s)
Intake of oriënterend gesprek

Waarom HBO Drechtsteden?

Bij HBO Drechtsteden krijg je veel persoonlijke begeleiding. Als student word je gekend. Je bent geen nummer. Docenten zijn behulpzaam en gemakkelijk aan te spreken als je vragen hebt, maar ook als je ergens mee zit. Onze docenten werken zelf ook in de praktijk; daardoor weten zij precies welke situaties je tijdens je werk kunt tegenkomen en leren je hoe je daarmee omgaat.

Meer over HBO Drechtsteden

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Peter Baldé, 0683673457, pbalde@hbodrechtsteden.nl of Pieter Kroon 0639268953, pkroon@hbodrechtsteden.nl

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.