Lesprogramma van de Topsportmanagement en Ondernemerschap

Lesprogramma van de Topsportmanagement en Ondernemerschap

Door de flexibele opbouw van het programma en de intensieve begeleiding is het ook voor topsporters mogelijk om tijdens hun sportcarrière een hbo-opleiding te volgen. De meeste studenten ronden deze hbo-opleiding succesvol af in vier tot zes jaar.

Interactief leren

De opleiding Topsportmanagement en Ondernemerschap maakt gebruik van interactief leren: via een internetportal kun je bij alle leerstof en maak je regelmatig interactieve opdrachten. Je studeert dus op de momenten die jou goed uitkomen.

Op één vaste avond in de week heb je les via een virtual classroom. Je zit dan thuis achter je computer en hoeft dus niet fysiek op school aanwezig te zijn. De opleiding is daarom ook geschikt als je op trainingskamp bent of een transfer naar het buitenland maakt.

Kennis en vaardigheden

Je krijgt theorie over management, marketing en innovatie. Je leert het bedenken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe ideeën, die daadwerkelijk leiden tot verbetering van bedrijfsvoering, dienstverlening of producten.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast theoretisch kennis en praktische vaardigheden, is ook je persoonlijke professionele ontwikkeling belangrijk tijdens deze opleiding.

Om een succesvolle ondernemer of manager te zijn, heb je een aantal persoonlijke kwaliteiten nodig, zoals doorzettingsvermogen, creativiteit en leiderschap. Die eigenschappen krijgen veel aandacht tijdens deze opleiding. Daarnaast ontwikkelen we persoonlijke competenties zoals leidinggeven, samenwerken, analytisch vermogen en besluitvaardigheid.

Eigen programma

De leerstof is zo ingedeeld dat je je eigen programma kunt samenstellen. Je kiest zelf waar je de focus legt: bijvoorbeeld bij leidinggeven of bij het ontwikkelen van persoonlijk ondernemerschap.

Tussentijds extra diploma’s behalen

Naast je bachelordiploma Topsportmanagement en Ondernemerschap kun je in de tussentijd ook extra diploma’s halen bij externe instellingen. Zo kun je je nog verder specialiseren in marketing, management of ondernemerschap.

Tijdens de opleiding kun je je o.a. inschrijven voor externe diploma’s:

  • Middle Management;
  • Projectmanagement;
  • Cambridge Business English (Certificate niveau Vantage);
  • Cambridge Business English (Certificate niveau Higher).

Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden of eerst onze informatiedag bezoeken.

Kijk ook bij de veelgestelde vragen.

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.