HBO kids college: 'Jij en jouw talent'

HBO kids college: 'Jij en jouw talent'

Woensdag 5 oktober 15:00 | Locatie FC Dordrecht

Meld je hier aan

Ieder kind heeft talent. Er zijn kinderen die goed piano kunnen spelen, goed kunnen tekenen of goed kunnen sporten.  En soms weet je dit al van jezelf of kom je hier op latere leeftijd achter. Talent hebben is echter geen garantie voor succes. Een juiste mentaliteit, je persoonlijke omstandigheden en geluk zijn bijvoorbeeld factoren die ook een rol spelen.

Tijdens het HBO Kids college krijg je meer te weten over hoe je talent herkent en hoe je hier gebruik van kunt maken. Ook komt aanvoerder Toine van Huizen van 
FC Dordrecht aan het woord die vertelt hoe hij met zijn talent de top van het betaalde voetbal heeft bereikt. Na het college gaan we nog met elkaar het veld op voor een clinic, dus trek je voetbalschoenen & outfit alvast thuis aan!

Praktische informatie
Datum: woensdag 5 oktober 2022
Tijd: inloop 14:45 uur,  
College start 15.00 uur tot 16.00 uur
Voetbalclinic van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie:  FC Dordrecht – Krommedijk 210 (Businesscub)
Kosten:  gratis toegang. Reserveren verplicht. Klik hier om je aan te melden.


Over HBO Kids:
Gratis inspirerende colleges voor nieuwsgierige basisschoolkinderen uit de groepen 7 en 8. Op een laagdrempelige manier laten we de kinderen kennismaken met interessante wetenschappelijke thema’s. De onderwerpen zijn heel herkenbaar en de kinderen leren op deze manier beter hoe onderzoek kan bijdragen aan de wereld om ons heen.

Het eerste HBO Kids college werd gegeven op woensdagmiddag 19 mei in de Kunstmin in Dordrecht en had als thema 'Het leven van kinderen in de Middeleeuwen en nu' in kader van Dordrecht 800 + 1 jaar. Het tweede college in oktober nam futuroloog Lieke Lamb de kinderen mee op reis naar het onbekende: de toekomst. Het derde college op woensdagmiddag 2 februari was een college vol spanning en spektakel. De knotsgekke professor Rookpluim van Madscience liet de kinderen op een spectaculaire wijze kennis maken met diverse experimenten.


HBO Kids is een initiatief van HBO Drechtsteden i.s.m. KunstMin, Bibliotheek AanZet en Onderwijsmuseum, en Dordrecht Marketing & Partners.

     

 

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.