Gedoemanagement

Gedoemanagement

Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt

Wat heeft gedoe eigenlijk met inspiratie te maken? Nou, eigenlijk alles. Gedoe zorgt ervoor dat je brein niet geïnspireerd kan raken. Op het moment dat je je gedoe herkent, is inspiratie binnen handbereik. Daarom wordt Gedoemanagement als een onverwachte opluchting ervaren.

Hoe het rode en groene brein werkt

Je kunt er niet aan ontkomen, gedoe is er altijd en overal. Heel lastig, want het verpest vaak je werkplezier, je creativiteit en je effectiviteit. Gelukkig is er een manier om veel minder last te hebben van al dat gedoe. In een beeldende, inzichtelijke, humorvolle en soms confronterende lezing neemt Frank Schurink je mee in de wereld van het gedoe. Je gaat leren wat het rode en groene brein is en hoe je een gedoe aan-/uitknop kunt programmeren waar je je leven lang plezier van hebt. Frank geeft handige tips en verrassende inzichten om je gedoe te managen, zodat je er voortaan opgelucht om kunt lachen.

Het resultaat is dat je het leervermogen van je brein heel eenvoudig kunt vergroten, als je dat wilt natuurlijk, want niks moet.

Praktische informatie

Datum: 20 februari 2019
20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Locatie: Energiehuis | Ketel 1. Noordendijk 148, Dordrecht

Kosten: Vrij toegang.


Aanmelden

Om deze video te bekijken dien je de cookies te accepteren en de pagina te refreshen.