banner images

Webinar 19 april: Strategische informatievoorziening in tijden van enorme kostenstijging

Zorginstellingen worstelen momenteel veelal met dezelfde problemen. Opbrengsten staan onder druk en kosten stijgen. Dit vraagt meer dan ooit om duidelijk informatievoorziening om te komen tot goed onderbouwde besluitvorming, welke in lijn is met de strategie van een organisatie.

 

Voor deze besluitvorming is er een schat aan data aanwezig, in een veelal complex applicatielandschap. Helaas komt de benodigde informatie vaak met losse exports en rapporten uit verschillende systemen. Die uiteindelijk een (onvolledig) deel van het verhaal vertellen en onvoldoende bijdragen aan de besluitvorming en de daaruit gewenste resultaatverbetering. Hoe zorg je er voor dat je vanuit dit complexe applicatielandschap deze informatiestromen goed bij elkaar kunt laten komen? Hoe kom je tot een dashboard welke het volledige beeld van een organisatie toont?

Dit gratis webinar, op woensdag 19 april, neemt je mee langs de verschillende keuzes die er in zo’n traject zijn en welke keuzes uiteindelijk bijdragen aan het beschikbaar krijgen van goede stuurinformatie. En wil je daarna oefenen met deze theorie, meld je dan aan voor de workshop op woensdag 24 mei (aanmelden hiervoor kan ook via onderstaand formulier).

Praktische informatie webinar
Datum: woensdag 19 april van 12.00 tot 13.00 uur
Kosten: gratis - meld je hieronder aan door het formulier in te vullen

Sprekers

Mark  Huijsing 
Adviseur en projectleider BI | Zorgadministratie | Functioneel Beheer bij Amerpoort

Carl Leysner
Kerndocent post-hbo opleiding Zorgadministratie en directeur KEI B.V.

Meer weten over dit onderwerp? Volg de workshop

We organiseren op woensdag 24 mei van 10.00 - 12.00 uur een workshop met aansluitend een verzorgde lunch. In de workshop gaan we in op wat er nodig is om strategische informatievoorziening te organiseren en te implementeren. Wat zijn do's en don'ts? Welke expertise heb je in huis nodig en welke expertise koop je in? Je krijgt inzicht in de stappen die je moet nemen om je stuurinformatie actueel en op maat te krijgen.

Praktische informatie workshop
Locatie: HBO Drechtsteden, Achterom 103 Dordrecht
Kosten: 125 euro per persoon inclusief lunch. Meld je hieronder aan door het formulier in te vullen.

Let op: we kennen plaatsen voor deze workshop toe op volgorde van binnenkomst aanmeldingen. Vol = vol.

 Aanmelden webinar en/of workshop